Reset Password

header_image
Your search results

Restoran Sveti Jakov

Jedinstveni tip restorana ispod stoljetnih arkada Hotela Sveti Jakov i možda jedna od najbolje čuvanih opatijskih tajni! Ugodan ambijent unutrašnjosti restorana, kao i terasa uz park i crkvu Sv. Jakova pozivaju na uživanje u vrhunskim specijalitetima pripremljenima od najkvalitetnijih svježih namirnica. Naglasak je na jednostavnim mediteranskim jelima kao što su riba na žaru (škampi, jastog, jakobove kapice), domaće tjestenine, razni mesni specijaliteti sa žara. Također se poslužuju i najkvalitetniji pršuti, veliki izbor sireva te svježe pečeni domaći kruh.
Svakako preporučamo kušati posebno jelo koje imamo u ponudi – Kaparin – sušena kobasica Boškarina s tartufima. Boškarin, istarsko govedo simbol je Istre čije meso se priprema na poseban način samo u vrhunskim restoranima.
Uz navedene delicije svakako ide i čaša vrhunskog vina, a u vinskoj karti nalazi se preko 100 vrsta domaćih i inozemnih vina, pjenušaca i šampanjaca.
Restoran Sveti Jakov je odličan izbor za razne prigode, od manjih poslovnih ručkova do večernjih druženja, kao i privatnih zabava, manjih vjenčanja i proslava.

Kontakt
Tel. (recepcija) +385 51 202 099