Reset Password

header_image
Your search results

Restoran Argonauti

Á la carte restoran Argonauti smješten je uz samu opatijsku šetnicu Lungo mare, ispod stoljetnih arkada hotela Milenij. Otvoren je tijekom cijele godine kako za goste hotela, tako i za vanjske goste.

Ambijent odiše elegancijom i luksuzom, a njegovu jedinstvenost čine freske bečkog slikara Ludwiga Hassmana koje krase zidove restorana po kojima je i dobio ime. Oslikana legenda grčke mitologije prikazuje borbu Argonauta, moreplovaca s broda Argo i Kolhidana, koja se dogodila u 13. stoljeću prije Krista, upravo na obalama Kvarnerskog zaljeva.

Menu se sastoji od mesnih i ribljih mediteranskih jela kao i od jela od sezonskih namirnica.

Posebnost restorana je dnevno svježa riba iz Kvarnerskog zaljeva, kao i bogata vinska karta s preko osamdeset domaćih i inozemnih vina. Sva jela pripremaju se prema tradicionalnim receptima – od ribljih juha, ribljih specijaliteta sa žara pa sve do dnevno svježih slastica pripremljenih u našim slastičarnicama.

Jedinstvena atmosfera i predivan pogled na Kvarnerski zaljev privlače mnoge goste iz svih dijelova svijeta koji se rado vraćaju i uživaju u vrhunskom gastronomskom užitku.

Kontakt
E-mail: hip.milenij@milenijhoteli.hr
Tel. (Recepcija) +385 51 202 000