Reset Password

header_image
Your search results

Milenij Choco

Čokolada… riječ koju baš svatko izgovara s puno ljubavi. Od mnogih izreka posebno je simpatična ona koja kaže da devet od deset ljudi voli čokoladu, a onaj deseti sigurno laže. Ili je taj deseti samo nije jeo u našim, Milenij hotelima u Opatiji.

Naše čokolade su svih oblika, vrsta, mirisa i okusa. Kada kažemo naše i mislimo naše. Milenij Choco Svijet najslađi je kutak Gastro Svijeta hotela Continental u kojemu se nalazi naša vlastita tvornica čokolade. U koju možete ući i vidjeti kako nastaju najbolje torte, kolači i čokolada. Ručno. Praline su s trideset vrsta punjenja. Imamo sve koji vam mogu pasti napamet. I one koji ne mogu. A najbolje je što ih možete pokloniti i to tako da ih sami složite u bombonijeru. Izaberite oblike i okuse. Leptiri s okusom marelice. Ili cognaca. Iz Opatije. Kakav poseban dar!

Ako ste od onih koji misle kako je čokolada samo za jelo, odmah ćemo vas razuvjeriti. Mi znamo kako se s čokoladom crta. Naučit ćemo i vas. Ili vaše dijete dok ste vi na čokoladnoj masaži u jednom od wellness centara Milenij hotela. Kada završite, na najbolji čoko dan u životu podsjetit će vas fotografija s našom maskotom. Lavić Leo oduševljava goste, posebno najmlađe.

Nije to kraj iznenađenjima. Smislili smo poseban ritual za rješavanje stresa. Choco crash. Zamislite ogromnu tablu čokolade. Pola metra. Otvorenu. Na stolu. Nadohvat ruke. Samo vaša. Uz nju čekić. Samo vaš. Zamahujete i udarate svom snagom. Puca, lomi se i najveći komad je samo vaš.

Ako nastavimo s otkrivanjem svih tajni našeg Milenij Choco Svijeta, počet će vam rasti zazubice. Nemojte se mučiti. Posjetite nas na glavnoj opatijskoj ulici!

Milenij Choco | 09.00 – 18.00 h

  • Tel: +385 51 278 007

    Pon-Pet 08:00-18:00
    Sub 09:00 -14:00