Reset Password

5 * | Hoteli |
Book Now

Hotel Milenij luksuzni je hotel s pet zvjezdica smješten u samom centru Opatije. Nalazi se uz prekrasni park i crkvu Sv. Jakova s jedne strane, te najpoznatije opatijsko šetalište Lungo mare i glavnu opatijsku plažu Slatinu s druge strane.

Udaljen je svega nekoliko koraka od najvažnijih opatijskih znamenitosti – Djevojke s galebom, Umjetničkog paviljona Juraj Šporer, parka i ville Angioline itd. U svojih 102 stilski i luksuzno uređene sobe i apartmana hotel gostima nudi odmor u opuštajućoj atmosferi s pogledom na najpoznatiji simbol Opatije – djevojku s galebom. Kavana Wagner i restoran Argonauti u sklopu hotela Milenij zasigurno su najpopularnija mjesta u Opatiji za jutarnju kavicu, poslovne ručkove ili večernje uživanje u dobroj glazbi na jedinstvenoj lokaciji.

Terasa hotela Milenij kultna je i najpoznatija opatijska terasa, posebno u ljetnim mjesecima kada se svojim bogatim programom pretvara u centar glazbeno-scenskih zbivanja u centru Opatije. Pet puta na tjedan na njoj se održavaju glazbeni programi uživo, a svaki četvrtak u srpnju i kolovozu održavaju se posebni glazbeno-scenski eventi u kojima gostuju poznati i priznati umjetnici. Bilo da se radi o poslovnom dolasku ili ugodnom odmoru uvjereni smo da ćete uživati u šarmu i ugođaju hotela Milenij!

Book Now

Share
Your search results

Milenij Hotels Opatija