Reset Password

click to see all images

Hotel Continental****
City hotel

4 * | Hoteli |

Hotel Continental smješten je u staroj vili iz vremena Austro-Ugarske izgrađenoj davne 1898. godine, a u sklopu hotela nalazi se 53 udobne sobe i apartmana. U prizemlju hotela nalazi se jedinstveni ‘Gastro svijet’ sa šest različitih ugostiteljsko gastronomskih sadržaja. Tradicija domaćih slastica u Kavani Continental već je poznata i prepoznatljiva, a upotpunjena je ponudom više od 50 različitih načina pripreme kave iz cijeloga svijeta. Svakodnevni uživatelji pijenja čaja na raspolaganju imaju najfinije i najkvalitetnije svjetske čajeve. Za početak ugodnog druženja ili kao aperitiv za ukusne specijalitete svakako vrijedi posjetiti Juicy & Champagne Bar koji nudi najbolje domaće i strane pjenušce i šampanjce te svježe prirodne sokove. Promatrajte prolaznike i uživajte u ambijentau champagne bar-a uz divne zvuke cill-out glazbe. Delicatessé ‘Bokunić’ nudi najkvalitetnije pršute i sireve, masline i ostale delicije najboljih proizvođača. ‘Antiqua Osteria da Ugo’ u svojoj ponudi ima tradicionalne specijalitete, a kao nastavak dolazi i pivnica s više od 40 vrsta domaćih i stranih piva s ugodnim ambijentom za druženje , a vikendom možete uživati uz živu glazbu pop-rock-a, jazz-a,i ostalih popularnih žanrova. Kao vrhunac na donjoj etaži uređen je poseban Milenij Choco Svijet u kojemu se može vidjeti proces izrade čokolade, torti i drugih slastica.

 

Dvokrevetna Soba 22m2 Pogled Dvorište/Vrt

Klasično opremljena soba s bračnim ili dva odvojena kreveta za dvije odrasle osobe koja sadrži pogled na dvorište / vrt. Prostrana i pogodna za odmor i opuštanje.

Kreveti: dva kreveta 2x90cmx200cm ili spojeni 180cmx200cm  

Dvokrevetna soba 25m2 Morska Strana

Klasična opremljena soba s bračnim ili dva odvojena kreveta za dvije odrasle osobe i pogledom na more. Prostrana je i pogodna za odmor i opuštanje. 

Kreveti: dva kreveta 2x90cmx200cm ili spojeni 180cmx200cm

Apartman 38m2 Pogled More s Balkonom

Moderan apartman veličine 38m2 s pogledom na more. Ovaj klasični apartman ima 1 spavaću sobu i veliki dnevni boravak. Savršen je za odmor i opuštanje, s posebnim naglaskom na udobnost.

Kreveti: bračni krevet 180cmx200cm + sofa na razvlačenje za dvije osobe  

Jednokrevetna soba 18m2 Pogled Opatija

Klasično opremljena jednokrevetna soba za dvije odrasle osobe s pogledom na Opatiju. Prostrana i pogodna za odmor i opuštanje. 

Krevet: bračni krevet 160cmx200cm  

Dvokrevetna Soba +2 30m2 Pogled More s Balkonom

Klasično opremljena soba s bračnim ili dva odvojena kreveta za dvije odrasle osobe i dvoje djece do 11,99 godina. Soba ima balkon koji pruža pogled na more. Prostrana je i pogodna za odmor i opuštanje. 

Kreveti: dva kreveta 2x90cmx200cm ili spojeni 180cmx200cm + sofa na razvlačenje za dvije osobe

Book Now

Share
Your search results