Reset Password

Your search results

Conference Park 25/7

Nakon potpune obnove i modernizacije kongresni centar Tamaris u sklopu Grand hotela 4 opatijska cvijeta u Opatiji u koji je grupacija Milenij hoteli uložila 8 milijuna kuna, pretvoren je u novi konferencijski park koji je zbog svoje nove filozofije u kongresnu ponudu Opatije unio svježinu i drugačiji pristup od uobičajenog u ovoj industriji. Opatija je jedna od vodećih turističkih i kongresnih destinacija Hrvatske, a ovaj novi koncept grupacije Milenij hoteli nastao je kao potreba da ponudi novi turistički sadržaj prilagođen izazovima i promjenama koje donosi suvremeno poslovanje, korjenito mijenjajući način na koji tvrtke rade, u smislu fizičkog okruženja, ali i u smislu novog mentalnog sklopa u kojem se rad i odmor isprepliću u kreativno klupko koje generira svježe ideje i poslovni rast. ‘Grad u malom’ možda najbolje opisuje okruženje konferencijskog parka budući da se u njegovoj neposrednoj blizini nalazi sve ono što je potrebno kako bi ovaj koncept zaživio i pretočio se u stvarnost.

Što predstavljaju podbrandovi Sea office, Out of office i Market u filozofiji novog Conference Parka 25/7?
Ideja je da se prolazeći kroz tri nivoa, dođe do različitih novih mogućnosti. „Sea office“ je početna točka, gdje se nudi mogućnost rada u drugačijem okruženju od stereotipnog i svakodnevnog uredskog ambijenta kako bi se poslovne ideje razvijale u opuštenom ambijentu mora i parkova. To je novi pogled na posao… Početak dana uz zdravi doručak, sat yoge ili pilatesa, šetnju uz more na obalnoj šetnici Lungo mare udaljenoj svega nekoliko koraka, kako bi u radni dio koji slijedi zakoračili puni pozitivne energije, inspirirani i otvoreni za nove ideje. Upravo to je cilj podbrendova „Out of office“ i “thinking outside of the box” – potaknuti razmišljanje izvan okvira. Nastali su po uzoru na poznatu tvrdnju da se do najboljih ideja uvijek dolazi izvan uobičajenog radnog okruženja. Želimo pozvati poslovne ljude da iz kišnih i maglovitih gradskih sredina svoj ured na određeno vrijeme presele u Opatiju i stvaraju u ugodnom morskom okruženju. Predavanje, radionica ili seminar ovdje se mogu održati i na otvorenom, uz more ili park, bazen, na terasama s pogledom. Za incentive i team buildinge bezbroj je mogućnosti – od sportskih i drugih aktivnosti na otvorenom, uz more ili u wellnessu, preko raznih gourmet doživljaja u jedinstvenim ambijentima, do dnevnih i večernjih zabavnih događanja tijekom cijele godine. „Market“ znači posao na neuobičajen način. Proizvod orijentiran prema malim poduzetnicima ili start-upovima koje pozivamo da svoje proizvode i usluge predstave široj zajednici i trenutnim posjetiteljima. Time bi se otvorile mogućnosti progresivnim idejama lokalno, regionalno, ali i puno šire od toga.


‘Gradu u malom’ sastoji se od…

Na oko 2000 m² uređeno je 9 multifunkcionalnih dvorana opremljenih vrhunskim multimedijalnim sadržajima. Tehnologija je razvijena na način da ne skreće pažnju sa sadržaja, već omogućuje bolju povezanost sudionika sa sadržajem konferencije. Radi se o standardnim aplikacijama poput: postavljanja pitanja, izjašnjavanja o slušanom sadržaju, integracije s društvenim mrežama, transfera sadržaja konferencije pa sve do zabavnih sadržaja i mogućnosti još bolje promocije tvrtki i ostalih sudionika na raznim događanjima. Kao podrška konferencijskom parku tu je i šest hotela s ukupno 525 soba, više od 400 parkirnih mjesta, okružuju ga vrhunski restorani s različitim ponudama i najfinijim delicijama, barovi i kavane, gourmet shopovi te jedinstveni Milenij Choco Svijet s proizvodnjom izvrsne domaće čokolade i ručno rađenih čokoladnih pralina.

Kao izvrsna nadopuna ovih sadržaja uređuje se i novi hotel ‘Le Jardin’ u kojemu će se uz mediteranski vrt oko hotela naći i trgovina organske hrane, bio čokolade, a gastro ponuda će biti bazirana na zdravim i organskim namirnicama. Naglasak će biti na održivom razvoju, zdravom i zelenom, a cijela ova priča će se izvrsno uklopiti u onu opatijsku hortikulturnu o gradu parkova, lijepih zelenih površina s povijesnim pečatom i znamenitostima.