Reset Password

header_image
Your search results

Cantinetta Sveti Jakov

Jedinstveni tip restorana ispod stoljetnih arkada Hotela Sveti Jakov i možda jedna od najbolje čuvanih opatijskih tajni! Cantinetta Sveti Jakov može se opisati kao kombinacija talijanske trattorije i wine bara.
Ugodan ambijent unutrašnjosti restorana, kao i terasa uz park i crkvu Sv. Jakova pozivaju na uživanje u vrhunskim specijalitetima pripremljenima od najkvalitetnijih svježih namirnica. Naglasak je na jednostavnim mediteranskim jelima kao što su domaće tjestenine, riba na žaru, razni mesni specijaliteti sa žara, domaće tjestenine. Također se poslužuju i najkvalitetniji istarski i dalmatinski pršuti, veliki izbor sireva, svježe pečeni domaći kruh.
Svakako preporučamo kušati posebno jelo koje imamo u ponudi – Kaparin – sušena kobasica Boškarina s tartufima. Boškarin, istarsko govedo simbol je Istre čije meso se priprema na poseban način samo u vrhunskim restoranima.
Uz navedene delicije svakako ide i čaša vrhunskog vina, a u vinskoj karti nalazi se preko 100 vrsta domaćih i inozemnih vina, pjenušaca i šampanjaca.
Cantinetta je odličan izbor za razne prigode, od manjih poslovnih ručkova do večernjih druženja, kao i privatnih zabava, manjih vjenčanja i proslava.

Kontakt
Tel. (recepcija) +385 51 202 099